Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 600 gramų vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 5 valgomieji šaukštai žemės riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė sumalkite ir sumaišykite su 1 kiaušiniu, krakmolu, druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
    Iš gautos masės suformuokite kotletukus.
    Juos apvoliokite plaktuose 2 kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
    Kotletukus apkepkite įkaitintame aliejuje.
    Ištirpinkite puode sviestą, supilkite aliejų, grietinėlę, vandenį ir į šį padažą sudėkite kotletukus.
    Troškinkite apie 10-15 min.
    Patiekite šiltus su bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 600 gramų vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 5 valgomieji šaukštai žemės riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė sumalkite ir sumaišykite su 1 kiaušiniu, krakmolu, druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
    Iš gautos masės suformuokite kotletukus.
    Juos apvoliokite plaktuose 2 kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
    Kotletukus apkepkite įkaitintame aliejuje.
    Ištirpinkite puode sviestą, supilkite aliejų, grietinėlę, vandenį ir į šį padažą sudėkite kotletukus.
    Troškinkite apie 10-15 min.
    Patiekite šiltus su bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų