Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai vištos filė
  • 16 vienetų vyšninių pomidorų
  • 4 riekės mocarelos sūrio
  • 4 skiltelės česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 žiupsneliai rozmarino
  • 4 žiupsneliai raudonėlių
  • 4 žiupsneliai druskos
  • 4 žiupsneliai juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai vištos filė
  • 16 vienetų vyšninių pomidorų
  • 4 riekės mocarelos sūrio
  • 4 skiltelės česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 žiupsneliai rozmarino
  • 4 žiupsneliai raudonėlių
  • 4 žiupsneliai druskos
  • 4 žiupsneliai juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.
  2. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.
  3. Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.
  4. Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų