Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas porų
  • 200 gramų špinatų (tinka ir šaldyti)
  • 400 gramų vištos filė
  • 250 gramų pievagrybių
  • 1 litras vandens (karštas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles supjaustome mažais gabalėliais ir sumaišome su vištienos prieskoniais, supjaustome porą ir pievagrybius, įpilame į gilesnę keptuvę arba puodą šiek tiek aliejaus, palaukiam, kol įkais ir sudedam vištieną su porais. Pakepam apie 5 min. Tada sudedam pievagrybius ir viską kepam nepamirštant maišyti, kol grybai ir mėsa beveik iškepa. Vištienos sultinį ištirpinam vandenį ir užpilam ant besitroškinančios vištienos ir grybų, išmaišom. Sudedam špinatus, druską, pipirus, išmaišom ir toliau verdam apie 7-10 min. Sudedam grietinę ir paverdam dar apie 5 min. (kas m4gsta tirščiau gali įmaišyti du šaukštus miltų, prieš dedant grietinę). Patiekalas patiekiamas su karštomis bulvėmis. Skanaus!!! :)

Autorius: Jolita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas porų
  • 200 gramų špinatų (tinka ir šaldyti)
  • 400 gramų vištos filė
  • 250 gramų pievagrybių
  • 1 litras vandens (karštas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles supjaustome mažais gabalėliais ir sumaišome su vištienos prieskoniais, supjaustome porą ir pievagrybius, įpilame į gilesnę keptuvę arba puodą šiek tiek aliejaus, palaukiam, kol įkais ir sudedam vištieną su porais. Pakepam apie 5 min. Tada sudedam pievagrybius ir viską kepam nepamirštant maišyti, kol grybai ir mėsa beveik iškepa. Vištienos sultinį ištirpinam vandenį ir užpilam ant besitroškinančios vištienos ir grybų, išmaišom. Sudedam špinatus, druską, pipirus, išmaišom ir toliau verdam apie 7-10 min. Sudedam grietinę ir paverdam dar apie 5 min. (kas m4gsta tirščiau gali įmaišyti du šaukštus miltų, prieš dedant grietinę). Patiekalas patiekiamas su karštomis bulvėmis. Skanaus!!! :)

Autorius: Jolita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų