Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas vištiena (arba viškiukas)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 300 gramų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viščiuką supjaustome dalimis.
    Pievagrybius susmulkiname.
    Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
    Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
    Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
    Skanaus

Autorius: Aldona

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas vištiena (arba viškiukas)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 300 gramų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viščiuką supjaustome dalimis.
    Pievagrybius susmulkiname.
    Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
    Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
    Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
    Skanaus

Autorius: Aldona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų