Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.15 08:30 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas vištiena (arba viškiukas)
- 300 gramų pievagrybių
- 300 gramų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viščiuką supjaustome dalimis.
Pievagrybius susmulkiname.
Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas vištiena (arba viškiukas)
- 300 gramų pievagrybių
- 300 gramų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viščiuką supjaustome dalimis.
Pievagrybius susmulkiname.
Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
Skanaus
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą