Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 stiklinė pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pupeles. Smulkiai supjaustytą svogūną kepiname aliejuje, kol pagels. Česnaką smulkiai supjaustome ir suberiame į jau pakepintus svogūnus (nukėlus nuo ugnies). Pupeles pasūdome, pagardiname citrinos rūgštimi ir užpilame pakepintu svogūnu bei česnaku, viską gerai išmaišome
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų