Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 sauja kalendrų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas antienos
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėta antis nuplaunama, supjaustoma dideliais gabalais ir verdama prieskonių bei daržovių (morkų, svogūnų) sultinyje.
    Išvirusi antiena pakepinama ant riebalų ar sviesto.
    Tiekiama su bulvėmis.
    Gero apetito!

Autorius: Ramutė

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 sauja kalendrų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas antienos
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėta antis nuplaunama, supjaustoma dideliais gabalais ir verdama prieskonių bei daržovių (morkų, svogūnų) sultinyje.
    Išvirusi antiena pakepinama ant riebalų ar sviesto.
    Tiekiama su bulvėmis.
    Gero apetito!

Autorius: Ramutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų