Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų bananų
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų veršienos (kepenys)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenis supjaustyti plonais gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Užpilti vynu, vienos citrinos sultimis, sudėti žiedais supjaustytus svogūnus ir marinuoti 8 val.
    Tada kepenis apkepinti aliejuje, supilti marinatą, įdėti laurą ir patroškinti 4 min.
    Prieš troškinimo pabaigą sudėti griežinėliais supjaustytą bananą, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti su žalumynais.
    Garnyrui tinka ryžiai.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų bananų
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų veršienos (kepenys)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenis supjaustyti plonais gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Užpilti vynu, vienos citrinos sultimis, sudėti žiedais supjaustytus svogūnus ir marinuoti 8 val.
    Tada kepenis apkepinti aliejuje, supilti marinatą, įdėti laurą ir patroškinti 4 min.
    Prieš troškinimo pabaigą sudėti griežinėliais supjaustytą bananą, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti su žalumynais.
    Garnyrui tinka ryžiai.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų