Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 3 vienetai petražolių (šakelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų tešlos (sluoksniuota)
  • šiek tiek sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 3 vienetai petražolių (šakelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų tešlos (sluoksniuota)
  • šiek tiek sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitė įkaitinama iki 190 laipsnių pagal Celsijų.
    Sumaišykite maltą mėsą (faršą) su kiaušiniu, smulkiai supjaustytomis petražolėmis, druska ir pipirais, įdėkite truputį ( 1-2 žiupsnelius) muskato riešuto ir smulkiai supjaustytą svogūną.
    Išmaišykite. Vyniotinio įdaras paruoštas.
    Kepimo formą patepkite augaliniu aliejumi.
    Paberkite stalą miltai ir iškočiokite tešlą į stačiakampį (~ 2.5 mm storio). Atsargiai įdėkite į formą. Tešlos kraštai turi laisvai kabėti iš formos.
    Ant tešlos sudėkite įdarą, ant įdaro tolygiai centre padėkite po 2 kiaušinius.
    Sujunkite tešlos kraštus, o tešlos perteklių nupjaukite.
    Patepkite suplaktu kiaušiniu.
    Kepkite 30-40 minučių arba kol suminkštės (bet būkite įdėmios, viskas priklauso nuo jūsų orkaitės).

    Ingredientų kiekis dviems vyniotiniams.

    SkAnAuS!

Autorius: Irina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų