Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 75 mililitrai pieno
  • 125 mililitrai jogurto
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas sausainių (pakelis)
  • 2 vienetai varškės (pakeliai)
  • 75 gramai sviesto
  • 18 gramų želatinos
  • 1 vienetas želės (pakelis)
  • 2 vienetai želės (skirtingų skonių, pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės kvapų esencijos.
    Paruosiu 2 spalvų želė, palieku stingti.
    Sausainius sutrupinu, sviestą išlydau ir sumaišau su sausainiais.
    Torto formą iškloju kepimo popieriumi, formos kraštus patepu aliejumi.
    Sausainių mase, vienodai paskirstydama, iškloju formos dugną, suspaudžiu ir dedu į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Piene užmerkiu želatiną.
    Varškę, cukrų ir jogurtą išmaišau mikseriu.
    Želatiną užkaitinu, kad būtų skysta, bet kad neužvirtų, nes nestings.
    Plakdama mikseriu į varškės masę pilu maža srovele želatiną.
    Išplaku grietinėlę ir atsargiai įmaišau į varškę.
    Dviejų spalvų želė supjaustau gabaliukais ir įmaišau į masę.
    Viską sukrečiu į formą ir dedu į šaldytuvą stingti.
    Papuošimui ištirpinu želę, palieku, kad atauštų ir tada galima pilti ant torto viršaus.
    Galima į varškės masę dėti mėlynių, braškių, žemuogių, aviečių, konservuotų persikų ar kitokių Jūsų mėgstamų uogų bei vaisių.
    Skanaus.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 75 mililitrai pieno
  • 125 mililitrai jogurto
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas sausainių (pakelis)
  • 2 vienetai varškės (pakeliai)
  • 75 gramai sviesto
  • 18 gramų želatinos
  • 1 vienetas želės (pakelis)
  • 2 vienetai želės (skirtingų skonių, pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės kvapų esencijos.
    Paruosiu 2 spalvų želė, palieku stingti.
    Sausainius sutrupinu, sviestą išlydau ir sumaišau su sausainiais.
    Torto formą iškloju kepimo popieriumi, formos kraštus patepu aliejumi.
    Sausainių mase, vienodai paskirstydama, iškloju formos dugną, suspaudžiu ir dedu į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Piene užmerkiu želatiną.
    Varškę, cukrų ir jogurtą išmaišau mikseriu.
    Želatiną užkaitinu, kad būtų skysta, bet kad neužvirtų, nes nestings.
    Plakdama mikseriu į varškės masę pilu maža srovele želatiną.
    Išplaku grietinėlę ir atsargiai įmaišau į varškę.
    Dviejų spalvų želė supjaustau gabaliukais ir įmaišau į masę.
    Viską sukrečiu į formą ir dedu į šaldytuvą stingti.
    Papuošimui ištirpinu želę, palieku, kad atauštų ir tada galima pilti ant torto viršaus.
    Galima į varškės masę dėti mėlynių, braškių, žemuogių, aviečių, konservuotų persikų ar kitokių Jūsų mėgstamų uogų bei vaisių.
    Skanaus.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų