Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sviesto
  • 250 gramų miltai
  • 200 gramų varškės (pusriebė)
  • 150 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 10 saujelių serbentų (juodi ir raudoni)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sviesto
  • 250 gramų miltai
  • 200 gramų varškės (pusriebė)
  • 150 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 10 saujelių serbentų (juodi ir raudoni)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi. Kiaušinius išplakti, sukrėsti į sviestą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į svieto ir kiaušinių masę sudėti varškę ir suberti persijotus miltus, užminkyti tešlą, ji neturi būti kieta. Paruoštą tešlą padėti į šaldytuvą geroms 30 minučių. Kai atauš, rankomis formuoti apvalius paplotėlius. Ant kiekvieno paplotėlio užberti po saujelę uogų. Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, palikti tarp jų vienodus tarpus ir kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. Skanauti su stikline pieno.

    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų