Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (padažui)
  • 300 gramų vyšnių (padažui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę išmaišome su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Įmušame ir įmaišome kiaušinius, o po to miltus.
    Suformuojame apvalius kukulius. Apvoliojame miltuose ir suplojame, kad būtų plokštesni blyneliais.
    Kepame, kol gražiai paruduoja.
    Vyšnias (be kauliuku) ir cukrų suberiame į verdantį 200 ml vandenį.
    Išverdame 1-2 minutes.
    Į 150 ml vandenį įmaišome krakmolą ir supilame ant vyšnių.
    Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
    Varškėčius patiekiame su padažu.

Autorius: Vika

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (padažui)
  • 300 gramų vyšnių (padažui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę išmaišome su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Įmušame ir įmaišome kiaušinius, o po to miltus.
    Suformuojame apvalius kukulius. Apvoliojame miltuose ir suplojame, kad būtų plokštesni blyneliais.
    Kepame, kol gražiai paruduoja.
    Vyšnias (be kauliuku) ir cukrų suberiame į verdantį 200 ml vandenį.
    Išverdame 1-2 minutes.
    Į 150 ml vandenį įmaišome krakmolą ir supilame ant vyšnių.
    Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
    Varškėčius patiekiame su padažu.

Autorius: Vika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų