Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (stambiai malti)
  • 300 gramų moliūgų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą supjaustome juostelėmis ir pakepiname aliejuje.
    Išimame ant lėkštės, likusiame aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną ir obuolį, įdedame pora skiltelių česnako (dėl skonio galima įdėti ir pomidoro).
    Apibarstome druska ir stambiai maltais pipirais.
    Labai skanu.
    Tinka ir prie žuvies ir prie mėsos.
    Taip pat skanu valgyti tiesiog su batonu.
    Skanaus.

Autorius: Vijolė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (stambiai malti)
  • 300 gramų moliūgų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą supjaustome juostelėmis ir pakepiname aliejuje.
    Išimame ant lėkštės, likusiame aliejuje pakepiname susmulkintą svogūną ir obuolį, įdedame pora skiltelių česnako (dėl skonio galima įdėti ir pomidoro).
    Apibarstome druska ir stambiai maltais pipirais.
    Labai skanu.
    Tinka ir prie žuvies ir prie mėsos.
    Taip pat skanu valgyti tiesiog su batonu.
    Skanaus.

Autorius: Vijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų