Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek margarino
  • 50 gramų ryžių
  • 12 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 900 gramų lydekų (jūros)
  • 30 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų lašinių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis supjaustyti gabaliukais ir kartu su lašinukais sumalti. Krėsti pusiau išvirtus ryžius, kapotą kiaušinį, kepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, skaninti druska ir pipirais. Gautą masę gerai išminkyti, formuoti vyniotinį ir dėti jį į margarinu išteptą kepimo formą. Šauti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. Tiekti galima su daržovėmis, ryžiais ar grikiais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek margarino
  • 50 gramų ryžių
  • 12 gramų svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 900 gramų lydekų (jūros)
  • 30 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų lašinių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis supjaustyti gabaliukais ir kartu su lašinukais sumalti. Krėsti pusiau išvirtus ryžius, kapotą kiaušinį, kepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, skaninti druska ir pipirais. Gautą masę gerai išminkyti, formuoti vyniotinį ir dėti jį į margarinu išteptą kepimo formą. Šauti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. Tiekti galima su daržovėmis, ryžiais ar grikiais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų