Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek pomidorų pastos (trinti)
  • šiek tiek jautienos (mentė be kaulo)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ("kotanyi" ugninių kepsnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite kubeliais (ne mažais). Užpilkite citrinų sultis. Paprieskoniuokite. Užpilkite šlakelį aliejaus ir palikite kokiai valandai. Į ikaitintą aliejų dėkite mėsą ir pakepkite tol, kol išsiskirs mėsos sultys. Tada supilkite pomidorus ir uždengę troškinkite apie pusvalandį. Sudėkite tarkuotas morkas ir vėl uždengę patroškinkite pusvalandį. Atidenkite, kad išgaruotų skystis. Labai patiks tiems, kas mėgsta pavalgyti aštriai.

Autorius: Lince

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek pomidorų pastos (trinti)
  • šiek tiek jautienos (mentė be kaulo)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ("kotanyi" ugninių kepsnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite kubeliais (ne mažais). Užpilkite citrinų sultis. Paprieskoniuokite. Užpilkite šlakelį aliejaus ir palikite kokiai valandai. Į ikaitintą aliejų dėkite mėsą ir pakepkite tol, kol išsiskirs mėsos sultys. Tada supilkite pomidorus ir uždengę troškinkite apie pusvalandį. Sudėkite tarkuotas morkas ir vėl uždengę patroškinkite pusvalandį. Atidenkite, kad išgaruotų skystis. Labai patiks tiems, kas mėgsta pavalgyti aštriai.

Autorius: Lince

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų