Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų svogūnų
  • 100 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 750 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti 25-30 g gabalais, užverti ant iešmų, iškepti šašlykinėje. Patiekti ant stalo karštus su baklažanų piurė.
    Baklažanų piurė gaminimas:
    baklažanus apkepti alyvuogių aliejuje ir kai atvės, nulupti odelę ir smulkiai supjaustyti.
    Aliejuje, kuriame kepė baklažanai, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tada į juos sudėti baklažanus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir lauro lapus.
    Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Tada sutrinti per sietelį arba su mikserio pagalba.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 200 gramų svogūnų
  • 100 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 750 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti 25-30 g gabalais, užverti ant iešmų, iškepti šašlykinėje. Patiekti ant stalo karštus su baklažanų piurė.
    Baklažanų piurė gaminimas:
    baklažanus apkepti alyvuogių aliejuje ir kai atvės, nulupti odelę ir smulkiai supjaustyti.
    Aliejuje, kuriame kepė baklažanai, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tada į juos sudėti baklažanus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir lauro lapus.
    Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Tada sutrinti per sietelį arba su mikserio pagalba.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų