Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.24 18:37 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų svogūnų
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 750 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti 25-30 g gabalais, užverti ant iešmų, iškepti šašlykinėje. Patiekti ant stalo karštus su baklažanų piurė.
Baklažanų piurė gaminimas:
baklažanus apkepti alyvuogių aliejuje ir kai atvės, nulupti odelę ir smulkiai supjaustyti.
Aliejuje, kuriame kepė baklažanai, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tada į juos sudėti baklažanus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir lauro lapus.
Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Tada sutrinti per sietelį arba su mikserio pagalba.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų svogūnų
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 750 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti 25-30 g gabalais, užverti ant iešmų, iškepti šašlykinėje. Patiekti ant stalo karštus su baklažanų piurė.
Baklažanų piurė gaminimas:
baklažanus apkepti alyvuogių aliejuje ir kai atvės, nulupti odelę ir smulkiai supjaustyti.
Aliejuje, kuriame kepė baklažanai, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tada į juos sudėti baklažanus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir lauro lapus.
Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Tada sutrinti per sietelį arba su mikserio pagalba.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą