Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai)
- 2 česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai pomidorų pastos (nedideli)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų jautienos faršo
- šiek tiek kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
- 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 200 mililitrų pieno (tešlai)
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (tešlai)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
- 5 gramai mielių (tešlai)
- 150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min.
Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius.
Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai)
- 2 česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai pomidorų pastos (nedideli)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų jautienos faršo
- šiek tiek kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
- 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 200 mililitrų pieno (tešlai)
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (tešlai)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
- 5 gramai mielių (tešlai)
- 150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min.
Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius.
Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą