Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (skiltelės)
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų migdolų
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų tunų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų
- šiek tiek sparaginių pupelių (konservuotos)
- 2 vienetai raudonųjų pipirų
- šiek tiek vyno acto (baltasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus.
Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.).
Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (skiltelės)
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų migdolų
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų tunų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų
- šiek tiek sparaginių pupelių (konservuotos)
- 2 vienetai raudonųjų pipirų
- šiek tiek vyno acto (baltasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus.
Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.).
Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą