Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (skiltelės)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų migdolų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų tunų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų
  • šiek tiek sparaginių pupelių (konservuotos)
  • 2 vienetai raudonųjų pipirų
  • šiek tiek vyno acto (baltasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus.
    Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.).
    Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (skiltelės)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų migdolų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų tunų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų
  • šiek tiek sparaginių pupelių (konservuotos)
  • 2 vienetai raudonųjų pipirų
  • šiek tiek vyno acto (baltasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti svogūną, česnaką, pomidorus, raudonuosius bei čili pipirus.
    Sumaišyti visus ingridientus, išskyrus tuną, ir kepinti apie 15 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Tuną, supjausčius į 4 vienodo dydžio kepsnelius ir pagardinus prieskoniais, apkepti grilyje (abi puseles po 3 min.).
    Patiekti ant šparaginių pupelių su pasigamintu daržovių padažu ir citrinos skiltelėmis.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų