Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 500 gramų cukraus (+ 1 šaukštas)
- 2 vienetai kiaušinių (+ 1 trynys)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų pieniško šokolado
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 500 gramų riešutų (įvairūs, smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užminkyti tešlą iš miltų, 100 g sviesto, 1 kiaušinio trynio, 1 šaukšto cukraus, grietinės ir žiupsnelio druskos.
Gautą tešlą iškočioti (šiek tiek pasilikti trupiniams), ja iškloti riebalais pateptą kepimo skardą ir pabadyti šakute.
Įdarui sumaišyti riešutus, 500 g cukraus, 2 kiaušinius bei nutarkuotą citrinos žievelę ir viską sudėti ant tešlos.
Ant viršaus užtrupinti šiek tiek tešlos ir kepti apie 30 min. 210 laipsnių temperatūroje.
Glaistui ištirpinti vandens vonelėje šokoladą, į jį palengva įmaišyti grietinėlę bei 50 g sviesto ir gauta mase apipilti iškeptą pyragą.
SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 500 gramų cukraus (+ 1 šaukštas)
- 2 vienetai kiaušinių (+ 1 trynys)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų pieniško šokolado
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 500 gramų riešutų (įvairūs, smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užminkyti tešlą iš miltų, 100 g sviesto, 1 kiaušinio trynio, 1 šaukšto cukraus, grietinės ir žiupsnelio druskos.
Gautą tešlą iškočioti (šiek tiek pasilikti trupiniams), ja iškloti riebalais pateptą kepimo skardą ir pabadyti šakute.
Įdarui sumaišyti riešutus, 500 g cukraus, 2 kiaušinius bei nutarkuotą citrinos žievelę ir viską sudėti ant tešlos.
Ant viršaus užtrupinti šiek tiek tešlos ir kepti apie 30 min. 210 laipsnių temperatūroje.
Glaistui ištirpinti vandens vonelėje šokoladą, į jį palengva įmaišyti grietinėlę bei 50 g sviesto ir gauta mase apipilti iškeptą pyragą.
SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą