Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 stiklinės cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 200 gramų margarino
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 8 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek vaflių (trupintas (apvoliojimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus sutarkuojame margariną, kiaušinių trynius, sudedame cukraus pudrą ir gerai ištriname.
    Supilame su soda išmaišytą grietinę ir išminkome tešlą.
    Formuojame triufelius ir kepame 150 laipsnių temperatūroje, kol paruduos, apie 30 min.
    Glajui cukrų, pieną, sviestą ir kakavą pakaitiname iki virimo.
    Triufelius pamirkome glajuje ir apvoliojame trintuose vaflių trupiniuose.
    Apvoliotus paliekame šaltai, kad sustingtų glajus.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 stiklinės cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 200 gramų margarino
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 8 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek vaflių (trupintas (apvoliojimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus sutarkuojame margariną, kiaušinių trynius, sudedame cukraus pudrą ir gerai ištriname.
    Supilame su soda išmaišytą grietinę ir išminkome tešlą.
    Formuojame triufelius ir kepame 150 laipsnių temperatūroje, kol paruduos, apie 30 min.
    Glajui cukrų, pieną, sviestą ir kakavą pakaitiname iki virimo.
    Triufelius pamirkome glajuje ir apvoliojame trintuose vaflių trupiniuose.
    Apvoliotus paliekame šaltai, kad sustingtų glajus.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų