Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (tarkuotas)
- 100 gramų pieniško šokolado
- 500 gramų varškės
- 200 gramų braškių
- 0.5 vieneto vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (tarkuotas)
- 100 gramų pieniško šokolado
- 500 gramų varškės
- 200 gramų braškių
- 0.5 vieneto vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą