Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Pagrindui:
  • 300 gramų sausainių
  • 100 gramų sviesto
  • Įdarui:
  • 1 kilogramas varškės
  • 800 gramų kokosų pieno
  • 200 mililitrų cukraus
  • 100 mililitrų likerio "malibu"
  • 6 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • Papuošimui:
  • 1 sauja vyniuogių
  • 1 sauja mėtų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Pagrindui:
  • 300 gramų sausainių
  • 100 gramų sviesto
  • Įdarui:
  • 1 kilogramas varškės
  • 800 gramų kokosų pieno
  • 200 mililitrų cukraus
  • 100 mililitrų likerio "malibu"
  • 6 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • Papuošimui:
  • 1 sauja vyniuogių
  • 1 sauja mėtų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
    Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
    Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.
  2. Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
    Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
    Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
    Supilti viską ant pagrindo.
    Statyti į šaldytuvą.
    Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų