Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 60 gramų cukraus pudros
- 3 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi ištirpinta 4 a.š. verdančiame vandenyje)
- 45 gramai migdolų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (esencija)
- 4 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kavos kremui:
1 v.š. miltelinio cukraus
1 a.š. tirpios kavos miltelių, ištirpintų 2 a.š. verdančio vandens ir ataušintų
2 v.š. kavos likerio
250 ml plakamosios grietinėlės
Papuošimui tarkuoto šokolado
Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius su miltiniu cukrumi iki tirštos vienalytės masės. Tuomet įplakite maltus migdolus, ištirpintą kavą ir vanilės esenciją. Dubenyje iki purios masės išplakti baltymus. Į kiaušinių trynius suberti miltus ir atsargiai sumaišyti su išplaktais baltymais. Tešlą šaukštu sudėti į sviestu išteptą kepimo tortams skirtą skardą (20 cm skersmens) ir kepti 20-25 minutes. Iškepusį palaikyti skardoje 10 minučių, o paskui išimti ir leisti atvėsti. Kai atvės biskvitą padalinti į dvi dalis.
Paruošti kavos kremą: į grietinėlę įmaišyti cukrų, ištirpintą kavą ir likerį. Vieną jo pusę aptepti gausiai kavos kremo, tada uždengti kitą papločio pusę. Likusiu kremu aptepti torto viršų ir šonus. Torto viršų papuošti tarkuotu šokoladu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 60 gramų cukraus pudros
- 3 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi ištirpinta 4 a.š. verdančiame vandenyje)
- 45 gramai migdolų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (esencija)
- 4 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kavos kremui:
1 v.š. miltelinio cukraus
1 a.š. tirpios kavos miltelių, ištirpintų 2 a.š. verdančio vandens ir ataušintų
2 v.š. kavos likerio
250 ml plakamosios grietinėlės
Papuošimui tarkuoto šokolado
Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius su miltiniu cukrumi iki tirštos vienalytės masės. Tuomet įplakite maltus migdolus, ištirpintą kavą ir vanilės esenciją. Dubenyje iki purios masės išplakti baltymus. Į kiaušinių trynius suberti miltus ir atsargiai sumaišyti su išplaktais baltymais. Tešlą šaukštu sudėti į sviestu išteptą kepimo tortams skirtą skardą (20 cm skersmens) ir kepti 20-25 minutes. Iškepusį palaikyti skardoje 10 minučių, o paskui išimti ir leisti atvėsti. Kai atvės biskvitą padalinti į dvi dalis.
Paruošti kavos kremą: į grietinėlę įmaišyti cukrų, ištirpintą kavą ir likerį. Vieną jo pusę aptepti gausiai kavos kremo, tada uždengti kitą papločio pusę. Likusiu kremu aptepti torto viršų ir šonus. Torto viršų papuošti tarkuotu šokoladu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą