Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 300 mililitrų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių savo sultyse)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (švieži)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek lazanijos lakštų (lakštai)
  • šiek tiek grietinės
  • 250 gramų sūris
  • 200 gramų mocarelos sūrio
  • šiek tiek raudonėlių
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 300 mililitrų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių savo sultyse)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (švieži)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek lazanijos lakštų (lakštai)
  • šiek tiek grietinės
  • 250 gramų sūris
  • 200 gramų mocarelos sūrio
  • šiek tiek raudonėlių
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taigi apkepiname svogūną su faršu i masę supilame patraiškytus pomidorus kartu su savo sultimis, susmulkiname pomidorą, česnaką, krapus, petražoles. Įdedame pomidorų padažo, šiek tiek grietinės, SANTA MARIA prieskonių pagal skonį.
    Troškinuką sluoksniuojame: lazanijos lakštas, masė, įvairūs sūriai (kuo daugiau), vėl lakštas, o viršutinį lakštą padengiame, tarkuotu fermentiniu sūriu su grietine ir majonezu!
    Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Po to padidiname temperatūrą, kad apskrustų! Iškepusią lazaniją pagardiname petražolėmis! Skanaus!

Autorius: Kornelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų