Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek grybų
  • šiek tiek sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant stalo supilti miltų krūvelę. Įberti druskos, įdėti sviesto, 1 kiaušinį ir užminkyti. Suformuoti iš tešlos kamuoliuką, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30-40 min.
    Padalinti tešlą porcijomis ir aplipdyti ja kepimo formeles. Kepti tartaletes 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Iškeptas tartaletes atvėsinti ir išimti iš formelių.
    Smulkintus svogūnus, grybus ir vištieną pakepinti aliejuje. Baigiant kepti įdėti truputį majonezo, muskato.
    Įdarą sudėti į tartaletes, užbarstyti tarkuoto sūrio ir prieš patiekiant pašauti į orkaitę, kad išsilydytų sūris.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek grybų
  • šiek tiek sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant stalo supilti miltų krūvelę. Įberti druskos, įdėti sviesto, 1 kiaušinį ir užminkyti. Suformuoti iš tešlos kamuoliuką, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30-40 min.
    Padalinti tešlą porcijomis ir aplipdyti ja kepimo formeles. Kepti tartaletes 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Iškeptas tartaletes atvėsinti ir išimti iš formelių.
    Smulkintus svogūnus, grybus ir vištieną pakepinti aliejuje. Baigiant kepti įdėti truputį majonezo, muskato.
    Įdarą sudėti į tartaletes, užbarstyti tarkuoto sūrio ir prieš patiekiant pašauti į orkaitę, kad išsilydytų sūris.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų