Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.07 19:37 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sviesto
- 2 vienetai grybų (baravykai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sviesto
- 2 vienetai grybų (baravykai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą