Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto
  • 2 vienetai grybų (baravykai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto
  • 2 vienetai grybų (baravykai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų