Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų sūris (tarkuotas)
- 15 vienetų austrių
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Austrių kriaukles palaikyti pasūdytame vandenyje ir atidaryti.
Kriaukles sudėti į kepimo skardą, pabarstyti druska, tarkuotu sūriu, apšlakstyti tirpintu sviestu ir kepti apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas galima apibarstyti žalumynais.
Patiekti kaip užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų sūris (tarkuotas)
- 15 vienetų austrių
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Austrių kriaukles palaikyti pasūdytame vandenyje ir atidaryti.
Kriaukles sudėti į kepimo skardą, pabarstyti druska, tarkuotu sūriu, apšlakstyti tirpintu sviestu ir kepti apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas galima apibarstyti žalumynais.
Patiekti kaip užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą