Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai lydekų (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių
- 4 vienetai sūris (picarela, riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite lydekų filė į dubenį, apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis ir palikite bent 15 min. pasimarinuoti.
Suberkite smulkintą svogūną į kepimo indą, tuomet sudėkite pamarinuotas lydekų filė, ant filė suberkite susmulkintą česnaką, sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus, apibarstykite raudonėliais, pipirais ir kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Tuomet ant filė sudėkite sūrio riekeles ir kepkite dar apie 10 min.
Patiekite šiltas su ryžiais bei daržovėmis.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai lydekų (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių
- 4 vienetai sūris (picarela, riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite lydekų filė į dubenį, apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis ir palikite bent 15 min. pasimarinuoti.
Suberkite smulkintą svogūną į kepimo indą, tuomet sudėkite pamarinuotas lydekų filė, ant filė suberkite susmulkintą česnaką, sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus, apibarstykite raudonėliais, pipirais ir kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Tuomet ant filė sudėkite sūrio riekeles ir kepkite dar apie 10 min.
Patiekite šiltas su ryžiais bei daržovėmis.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą