tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek pievagrybių
  • 100 gramų vandens
  • 100 gramų dešros (saliami arba kitokia mėsa)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų kepimo miltelių
  • 200 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
    Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
    Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
    Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
    Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
    1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
    2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
    3. vištiena, ananasai, kumpis;
    4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
    Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
    Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
    Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
    Skanaus!

Autorius: Elė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek pievagrybių
  • 100 gramų vandens
  • 100 gramų dešros (saliami arba kitokia mėsa)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų kepimo miltelių
  • 200 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
    Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
    Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
    Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
    Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
    1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
    2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
    3. vištiena, ananasai, kumpis;
    4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
    Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
    Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
    Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
    Skanaus!

Autorius: Elė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų