Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 260 gramų pupelių (garbanzo)
- 300 gramų špinatų
- 1/3 stiklinės kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, smulkintas)
- 0.5 stiklinės batono (skrudintas, smulkintas)
- 240 gramų pievagrybių
- šiek tiek aliejaus
- 0.5 stiklinės padažo (itališkas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpis pakepinamas keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir atvėsinamas.
Špinatai suplėšomi rankomis, o pievagrybiai supjaustomi riekelėmis.
Viskas sumaišoma vienoje salotinėje su pupelėmis, kepintu kumpiu, skrebučiais bei itališku padažu.
Jei norima, dar galima pagardinti prieskoniais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 260 gramų pupelių (garbanzo)
- 300 gramų špinatų
- 1/3 stiklinės kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, smulkintas)
- 0.5 stiklinės batono (skrudintas, smulkintas)
- 240 gramų pievagrybių
- šiek tiek aliejaus
- 0.5 stiklinės padažo (itališkas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpis pakepinamas keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir atvėsinamas.
Špinatai suplėšomi rankomis, o pievagrybiai supjaustomi riekelėmis.
Viskas sumaišoma vienoje salotinėje su pupelėmis, kepintu kumpiu, skrebučiais bei itališku padažu.
Jei norima, dar galima pagardinti prieskoniais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą