Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos (šonkauliukai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos (šonkauliukai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais ir sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Taip pat įmetame kelis pipirus ir nesupjaustytą svogūną. Šonkauliukus verdame ant vidutinės ugnies 30 - 40 minučių.
  2. Baigiant virt, dubenėlyje sumaišome medų ir pomidorų padažą.
  3. Tada ištraukiame iš puodo šonkauliukus, nuvarviname ir gražiai išdėliojame juos ant kepimo skardos, išklotos folija. Aptepame juos sumaišytu mišiniu.
    Pašauname į įkaitintą iki 210 °C temp. orkaitę ir kepame apie 30 - 40 minučių (jeigu matote, jog šonkauliukai pradėjo per greitai skrusti, sumažinkite temperatūrą).

Autorius: Zoja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų