Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesaldus šokoladinis pyragas su puriu ir švelniu maskarponės sūrio sluoksniu. Ir labai greitai bei lengvai pagaminamas.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų miltai
  • 150 gramų juodojo šokolado (ne mažiau kaip 75% kakavos)
  • 125 gramai sviesto
  • 60 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 250 gramų maskarponės sūris
  • 120 gramų neriebi grietinėlė
  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinis

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.
  2. Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltus, berti druskos ir gerai viską išplakti.
  3. Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
  4. Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.
  5. Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų