Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų šokoladas (baltasis)
  • 200 gramų šokoladas (juodasis)
  • 300 gramų grietinėlės (35% riebumo)
  • 3 valgomieji šaukštai kavos (tirpi)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų šokoladas (baltasis)
  • 200 gramų šokoladas (juodasis)
  • 300 gramų grietinėlės (35% riebumo)
  • 3 valgomieji šaukštai kavos (tirpi)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę kaitiname ant vidutinės ugnies. Dar neužvirus supilame kavą. Tada verdame apie 20 minučių.
  2. Baltą šokoladą susmulkiname ir beriame į grietinėlę. Dar kaitiname, kol šokoladas ištirpsta.
  3. Masę nuimame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Kai ši masė pravėsta dedame į šaldytuvą (geriausia per naktį).
  4. Formuojame rutuliukus ir dedame ant folijos. Kai visi kamuoliukai padaryti dedame dar į šaldytuvą ir gaminame glaistą.
  5. Susmulkiname juodą šokoladą, su dideliu procentu kakavos, ir kaitiname ant garų vonelės, kol jis ištirpsta.
  6. Kamuoliukus merkiame į ištirpintą šokoladą, dantų krapštuko pagalba, ir vėl dedame ant folijos. Kai visi saldainiai baigti, dedame į šaldytuvą porai valandų.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų