Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų slyvų
  • 75 gramai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas)
  • 120 mililitrų pieno
  • 40 mililitrų grietinėlės
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek ledų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų slyvų
  • 75 gramai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas)
  • 120 mililitrų pieno
  • 40 mililitrų grietinėlės
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek ledų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas padalinti į keturias dalis, sudėti į dubenį ir užpilti 40 gramų cukraus. Išmaišyti ir palikti.
  2. Išplakti kiaušinius, į juos supilti vanilės ekstraktą, grietinėlę bei pieną ir gerai išmaišyti. Atskirame dubenyje sumaišyti sausus produktus - miltus, likusį cukrų ir druską. Suberti juos į kiaušinių-pieno masę ir įpilti išlydytą svietą. Viską gerai sumaišyti.
  3. Pirmiausia į kepimo formą suberti slyvas ir jas tolygiai paskirstyti. Tada supilti tešlą ir kepti 30-45 minutes, kol pyragas gražiai pagels. Patiekti užbarsčius cukraus pudros ir uždėjus šaukštą ledų.
    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų