Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krienų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai, papuošimui)
  • 200 gramų krabų lazdelių
  • 1 vienetas tešlos (sluoksniuota)
  • 1 vienetas sūris (kreminis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyti sluoksniuotą tešlą ir supjaustyti ją nedideliais kvadratais arba trikampiais. Įdėti į miltais pabarstytą skardą 3 cm atstumu vienas nuo kito.
    Skardą įdėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti, kol tešla pagels.
    Kol tešla keps paruošti įdarą: kreminį sūrį pašildyti mikrobangėje 10 s. Į jį įpilti šlakelį pieno, sudėti krienus, pipirus ir susmulkintus krabus. Sumaišyti.
    Iškepusius kvadratėlius perpjauti išilgai ir įdėti į vidų įdaro, pabarstyti svogūnėlių ir uždengti kita pusele sluoksniuotos tešlos kepiniu. Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krienų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai, papuošimui)
  • 200 gramų krabų lazdelių
  • 1 vienetas tešlos (sluoksniuota)
  • 1 vienetas sūris (kreminis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildyti sluoksniuotą tešlą ir supjaustyti ją nedideliais kvadratais arba trikampiais. Įdėti į miltais pabarstytą skardą 3 cm atstumu vienas nuo kito.
    Skardą įdėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti, kol tešla pagels.
    Kol tešla keps paruošti įdarą: kreminį sūrį pašildyti mikrobangėje 10 s. Į jį įpilti šlakelį pieno, sudėti krienus, pipirus ir susmulkintus krabus. Sumaišyti.
    Iškepusius kvadratėlius perpjauti išilgai ir įdėti į vidų įdaro, pabarstyti svogūnėlių ir uždengti kita pusele sluoksniuotos tešlos kepiniu. Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų