Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai tešlos (sluoksniuota (pakelis, 4 lapeliai) )
  • 125 gramai sūris (maskarponės)
  • 200 gramų braškių
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai tešlos (sluoksniuota (pakelis, 4 lapeliai) )
  • 125 gramai sūris (maskarponės)
  • 200 gramų braškių
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti. Pakočioti šiek tiek ir išspausti širdelių formeles. Suskaičuoti, kiek gausis ir padalinti per pusę į dvi krūveles. – pilnas širdeles iš karto išdėliot į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, o kitose širdelėse išspausti dar po mažesnę širdelę. Visas jas irgi sudėti į skardą. Ją pašauti į iki 200°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min., kol ims rusti.
  2. Tuo metu susitrinti šalute arba blenderyje sutrinti braškes. Sumaišyti su maskarpone. Jeigu truks saldumo, įberti cukraus. Dar gerai išmaišyti.
  3. Kai iškeps širdelės, leisti joms atvėsti. Tada pilnas širdeles aptepti braškių ir maskarponės kremu ir uždėti kiaurąsias. Į viduriuką sudėti braškes. Apibarstyti cukraus pudra.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų