Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (bulvių)
  • 200 gramų vyšnių (šaldytos/šviežios)
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyšnias nuplauti, iškaulinti, sumaišyti su cukrumi (aš dėjau 5 šaukštus cukraus) ir palikti apie 20-30 min., kol išsiskirs sultys.
    Sultis nupilti (iš jų galite pasigaminti gaivą), o vyšnias sumaišyti su krakmolu.
    Tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti stačiakampiais.
    Ant kiekvieno stačiakampio dėti po pusę šaukšto vyšnių ir, perlenkus, suklijuot tešlos kraštelius.
    Paruoštas bandeles dėti ant miltais pabarstytos kepimo skardos ir kepti apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (bulvių)
  • 200 gramų vyšnių (šaldytos/šviežios)
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyšnias nuplauti, iškaulinti, sumaišyti su cukrumi (aš dėjau 5 šaukštus cukraus) ir palikti apie 20-30 min., kol išsiskirs sultys.
    Sultis nupilti (iš jų galite pasigaminti gaivą), o vyšnias sumaišyti su krakmolu.
    Tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti stačiakampiais.
    Ant kiekvieno stačiakampio dėti po pusę šaukšto vyšnių ir, perlenkus, suklijuot tešlos kraštelius.
    Paruoštas bandeles dėti ant miltais pabarstytos kepimo skardos ir kepti apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų