Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų skumbrių
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautą ir išvalytą skumbrę įdėti į plokščią indą.
    Žuvį pasūdyti, suberti po 4 žirnelius pipirų, indą uždengti lėkšte ir ant lėkštės uždėti svorį. Palikti kambario temperatūroje 2 paras. Tada žuvį apversti ir vėl palikti 2 parom.
    Po 4 dienų supjaustyti skumbrę gabalais, ant viršaus uždėti svogūnų žiedų, aplieti aliejumi. Laikyti šaldytuve.

Autorius: Aidas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų skumbrių
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautą ir išvalytą skumbrę įdėti į plokščią indą.
    Žuvį pasūdyti, suberti po 4 žirnelius pipirų, indą uždengti lėkšte ir ant lėkštės uždėti svorį. Palikti kambario temperatūroje 2 paras. Tada žuvį apversti ir vėl palikti 2 parom.
    Po 4 dienų supjaustyti skumbrę gabalais, ant viršaus uždėti svogūnų žiedų, aplieti aliejumi. Laikyti šaldytuve.

Autorius: Aidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų