Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.01 15:24 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos
- 100 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 10 gramų citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu.
Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val.
Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje.
Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 5 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos
- 100 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 10 gramų citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu.
Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val.
Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje.
Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą