Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu.
    Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val.
    Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje.
    Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Silvija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu.
    Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val.
    Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje.
    Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų