Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 8 vienetai silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 800 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus išvirti ant garų (15 min). Viršutinę dalį nupjauti. Galima apkepinti svieste.
    Grybus supjaustyti ir apkepinti aliejuje kartu su česnakais. Pasūdyti ir papipirinti
    Sumalti blenderyje apatines šparagų dalis, 2 šaukštus grybų su grietinėle.
    Silkės filė įdaryti šparagų piurė, susukti, užtvirtinti pagaliuku, į vidų įkišti po šparagą.
    Patiekti su likusiais grybais ir baltu vynu.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 8 vienetai silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 800 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus išvirti ant garų (15 min). Viršutinę dalį nupjauti. Galima apkepinti svieste.
    Grybus supjaustyti ir apkepinti aliejuje kartu su česnakais. Pasūdyti ir papipirinti
    Sumalti blenderyje apatines šparagų dalis, 2 šaukštus grybų su grietinėle.
    Silkės filė įdaryti šparagų piurė, susukti, užtvirtinti pagaliuku, į vidų įkišti po šparagą.
    Patiekti su likusiais grybais ir baltu vynu.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų