Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų agurkų
  • 200 gramų morkų
  • 300 gramų obuolių
  • šiek tiek majonezo
  • 300 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų agurkų
  • 200 gramų morkų
  • 300 gramų obuolių
  • šiek tiek majonezo
  • 300 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus supjaustyti šiaudeliais ir sudėti į skaidrų indą.
    Antras sluoksnis - šiaudeliais supjaustytos morkos.
    Trečias sluoksnis - obuolių šiaudeliai.
    Ant viršaus sudėti krevetes.
    Pasūdyti, užberti pipirų pagal skonį, apibarstyti SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, įdėti majonezo, jogurto ar kito mėgiamo padažo.
    Papuošti laimo griežinėliu.

Autorius: Ramunė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų