Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (maltas)
  • 4 stiklinės cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek migdolų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų jogurto
  • 0.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė sviesto (tirpintas)
  • 20 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išsukti su 1 stikline cukraus, jogurtu ir sviestu.
    Manų kruopas užpilti pienu ir palikt 20 min.., kad pabrinktų.
    Tada sudėti į kiaušinių, jogurto bei sviesto masę manų kruopas, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišyti.
    Tešlą sudėti į kepimo indą, pabarstyti migdolais ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
    Sirupui suberti į puodą 3 stiklines cukraus, supilti 1 stiklinę vandens, 0,5 stiklinės apelsino sulčių, įberti žiupsnelį cinamono, maltų gvazdikėlių ir virti šiek tiek pamaišant ant nedidelės ugnies apie 10 min., kol spalva taps karamelinė.
    Išvirus atvėsinti.
    Iškepusį ir atvėsusį saldutį supjaustyti ir užpilti pasigamintu sirupu.
    Geriausia laikyti šaldytuve.
    Nepaprastai skanu su ledais!
    Skanaus!

Autorius: Anna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (maltas)
  • 4 stiklinės cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek migdolų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų jogurto
  • 0.5 stiklinės apelsinų sulčių
  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė sviesto (tirpintas)
  • 20 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išsukti su 1 stikline cukraus, jogurtu ir sviestu.
    Manų kruopas užpilti pienu ir palikt 20 min.., kad pabrinktų.
    Tada sudėti į kiaušinių, jogurto bei sviesto masę manų kruopas, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišyti.
    Tešlą sudėti į kepimo indą, pabarstyti migdolais ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
    Sirupui suberti į puodą 3 stiklines cukraus, supilti 1 stiklinę vandens, 0,5 stiklinės apelsino sulčių, įberti žiupsnelį cinamono, maltų gvazdikėlių ir virti šiek tiek pamaišant ant nedidelės ugnies apie 10 min., kol spalva taps karamelinė.
    Išvirus atvėsinti.
    Iškepusį ir atvėsusį saldutį supjaustyti ir užpilti pasigamintu sirupu.
    Geriausia laikyti šaldytuve.
    Nepaprastai skanu su ledais!
    Skanaus!

Autorius: Anna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų