Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 200 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 0.5 litro grietinėlės (saldi)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištriname iki purumo 3 kiaušinių trynius, 6 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų bei pieną, pamažu suberiame su kepimo milteliais sumaišytus miltus, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir pabaigoje sudedame iki stangrumo išplaktus 3 kiaušinių baltymus.
    Paruoštą tešlą sudedame į riebalais išteptą tortinę ir kepame vidutinio 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
    Išplakame grietinėlę ir sumaišome su kapotais riešutais bei 6 šaukštais cukraus.
    Atvėsusį kepinį perpjauname į tris sluoksnius, pertepame įdaru ir gerai juos suglaudžiame vieną su kitu.
    Glajų cukraus pudrą gerai sumaišome su vandeniu ir gauta mase apipilame torto viršų.
    Paruoštą tortą 2 min. dedame į orkaitę, kad glajus apdžiūtų.
    Tortui papuošti skirtus riešutus pavilgome glajuje apdėliojame jais tortą ir apdžioviname.
    Skanaus.

Autorius: Vida

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 200 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 0.5 litro grietinėlės (saldi)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištriname iki purumo 3 kiaušinių trynius, 6 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų bei pieną, pamažu suberiame su kepimo milteliais sumaišytus miltus, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir pabaigoje sudedame iki stangrumo išplaktus 3 kiaušinių baltymus.
    Paruoštą tešlą sudedame į riebalais išteptą tortinę ir kepame vidutinio 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
    Išplakame grietinėlę ir sumaišome su kapotais riešutais bei 6 šaukštais cukraus.
    Atvėsusį kepinį perpjauname į tris sluoksnius, pertepame įdaru ir gerai juos suglaudžiame vieną su kitu.
    Glajų cukraus pudrą gerai sumaišome su vandeniu ir gauta mase apipilame torto viršų.
    Paruoštą tortą 2 min. dedame į orkaitę, kad glajus apdžiūtų.
    Tortui papuošti skirtus riešutus pavilgome glajuje apdėliojame jais tortą ir apdžioviname.
    Skanaus.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų