Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekes)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 100 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai marinuotų burokėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekes)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 100 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai marinuotų burokėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų