Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus (+ truputį varškės įdarui)
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (arba kepimo milteliai)
- 500 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištirpinti, įmušti 1 kiaušinį, išsukti su kakava bei 0,5 stiklinės cukraus, sudėti miltus, išminkyti ir 1 valandai padėti į šaldytuvą.
Įdarui varškę gerai išsukti su 2 kiaušiniais ir šiek tiek cukraus.
Į skardą, išteptą riebalais, rupia trintuve sutarkuoti puse rudos tešlos, sudėti varškės įdarą ir užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus (+ truputį varškės įdarui)
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (arba kepimo milteliai)
- 500 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištirpinti, įmušti 1 kiaušinį, išsukti su kakava bei 0,5 stiklinės cukraus, sudėti miltus, išminkyti ir 1 valandai padėti į šaldytuvą.
Įdarui varškę gerai išsukti su 2 kiaušiniais ir šiek tiek cukraus.
Į skardą, išteptą riebalais, rupia trintuve sutarkuoti puse rudos tešlos, sudėti varškės įdarą ir užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą