Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek esencija (apelsinų)
  • Tešlai:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino (kepiniams)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos (tamsi)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • Įdarui:
  • 400 galvų varškės
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 50 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek esencija (apelsinų)
  • Tešlai:
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino (kepiniams)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos (tamsi)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • Įdarui:
  • 400 galvų varškės
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 50 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės. Ištirpinti margariną, atvėsinti ir maišant supilti į kiaušinių masę, suberti kakavą, miltus ir supilti nugesintą sodą.
    Gerai išmaišyti tešlą.
  2. Varškę sumaišyti su cukrumi ,grietine,apelsinų kvapais ir vanile. Į formą pilti pusė tešlos, sudėti varškę ir užpilti likusią dalį tešlos. Kepti 180 °C temp. apie 40-50 min.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų