Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 500 gramų varškės
  • šiek tiek prieskonių (krapai, petražolės, rozmarinai)
  • 1 pundelis špinatų
  • 2 vienetai tešlos (bemielė, lakštai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 500 gramų varškės
  • šiek tiek prieskonių (krapai, petražolės, rozmarinai)
  • 1 pundelis špinatų
  • 2 vienetai tešlos (bemielė, lakštai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos lakštus iškočioti, kad taptų plonesni.
    Į varškę sudėti žoleles, pjaustytus špinatus, sutarkuotą sūrį, kiaušinius, druską, pipirus ir viską išmaišyti.
    Į pateptą skardą dedame tešlą, tada supilam masę, užklojam tešla, užspaudžiam kraštelius ir patepam kiaušinio plakiniu.
    Kepam apie 45°C temp. min, 200 temp.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų