Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 125 gramai cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir citrinos žievelę išsukite iki vientisos masės.
    Į miltus suberkite kepimo miltelius ir po šaukštą įmaišykite į tešlą.
    Tešlą supilkite į sviestu pateptą formą.
    Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, aštriu peiliu išimkite sėklas ir įpjaukite ruoželius.
    Obuolių puseles įspauskite į tešlą.
    Kepkite apie 40-45 min. 220-240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Pyragą puoškite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė, tarkuota)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 125 gramai cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir citrinos žievelę išsukite iki vientisos masės.
    Į miltus suberkite kepimo miltelius ir po šaukštą įmaišykite į tešlą.
    Tešlą supilkite į sviestu pateptą formą.
    Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, aštriu peiliu išimkite sėklas ir įpjaukite ruoželius.
    Obuolių puseles įspauskite į tešlą.
    Kepkite apie 40-45 min. 220-240 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Pyragą puoškite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų