Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti tešlą iš kiaušinių, majonezo, grietinės ir miltų. Turi gautis poskystė tešla. Nesūdyti!
  2. Maltą mėsą gardinti spaustu česnaku, pipiriukais, mėgstamais prieskoniais, jei reikia pasūdyti.
  3. Pusę tešlos supilti į riebalais pateptą kepimo formą, dėti ant jos įdarą ir užpilti likusia tešla. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie pusvalandį. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų