Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 395 gramai abrikosų (konservuoti, kremui)
  • 50 gramų cukraus (kremui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, kremui)
  • 25 gramai kvietinių miltų (kremui)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
  • 300 mililitrų pieno (kremui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 395 gramai abrikosų (konservuoti, kremui)
  • 50 gramų cukraus (kremui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai, kremui)
  • 25 gramai kvietinių miltų (kremui)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
  • 300 mililitrų pieno (kremui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitas: Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepti 12-15 min. 200° C orkaitėje.

    Iškepusį biskvitą atvėsinti, ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.

    Kremo gaminimas: Kiaušinio trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti, bet neužvirti, kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų