Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 250 gramų margarino
  • 35 gramai mėlinių
  • 7 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės grietinės
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupiniams:
    1 stiklinė miltų
    0,5 vanilinio cukraus
    3 šaukštai cukraus
    10 g sviesto

    Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Taip pat suberkite vanilinį cukrų bei įpilti citrinos sulčių. Išmaišykite. Tada supilkite išplaktus trynius, grietinę ir galiausiai miltus.

    Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Tada atsargiai įmaišykite į tešlą.

    Pasiruoškite kepimo formą. Ją ištieskite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Pilkite tešlą ir uogas sluoksniais. Ant viršaus užbarstykite trupiniais, padarytais iš nurodytų ingredientų.

    Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 50-55 minučių.

Autorius: Daniela

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 250 gramų margarino
  • 35 gramai mėlinių
  • 7 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės grietinės
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupiniams:
    1 stiklinė miltų
    0,5 vanilinio cukraus
    3 šaukštai cukraus
    10 g sviesto

    Margariną išsukite su cukrumi iki šviesios, purios masės. Taip pat suberkite vanilinį cukrų bei įpilti citrinos sulčių. Išmaišykite. Tada supilkite išplaktus trynius, grietinę ir galiausiai miltus.

    Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Tada atsargiai įmaišykite į tešlą.

    Pasiruoškite kepimo formą. Ją ištieskite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Pilkite tešlą ir uogas sluoksniais. Ant viršaus užbarstykite trupiniais, padarytais iš nurodytų ingredientų.

    Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 50-55 minučių.

Autorius: Daniela

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų